Verficați ale noastre Opiniile Cliențiilor

Nu ai încredere în noi, ai încredere în clienții noștri.

Foarte bune pastele

Tamasanu

Ok

Oancea

Mâncare foarte gustoasa, livrata la timp

Horacsek

Spre exemplu la o ciorba nu este inclusa panica si sau smantana , un ardei iute , dar nici nu se specifica acest aspect

Chiriac

La o comanda finală pe site de 54 lei mă trezesc că am de plătit 120 de lei, pentru diferenta de gramaj de la 2 pesti, fara sa fiu contactata inainte pentru a ma anunta de diferenta mare de bani pe care o am de achitat sau daca sunt de acord cu comanda.
Cat despre mancare : 1. Ciorba nu avea niciun gust.
2. Am comandat 2 bucati de peste(pentru care am platit peste 90 de lei),din care a trebuit sa arunc jumatate din el, deoarece era mult prea prajit si nu era comestibil.


Toma

Foarte buna.

DONOSIE

Ciorba de legume un pic mai sărată azi, dar mâine va fi mai bună! :)

Dani

Mulțumit!

Dani

Scrie la comanda finală 60 lei si eu mă trezesc că am de plătit 70 ori din cauza transportului, ori că puiul era la gramaj, si suta de grame e 10 lei.. prostii. Nu o să mai comand niciodata de la voi. Scrieti pe intelesul tuturor: o sa mai platiti in plus pe langa comanda finala , unde apropo, scrie ca e inclus si transportul, deci aveam 60 lei cu transport si mie mi se mai cer inca 10 lei pentru transport, si in alta tura scria 50 lei cu transport si mi se mai cereau 10 lei pt suta de grame a puiului. Urât! Nu o să vă recomand !

Tucaliuc

Mulțumim pentru promptitudine și gustul delicios al preparatelor!

Dani

Ok

Gavrilescu

Ok

Gavrilescu

Rapid si gustos

Gavrilescu

super!

Silvia

Ok

Barbu

Comanda intarziata 30 minute . Dupa ce am comandat online am fost sunat sa mi se transmita ca de fapt transportul costa 10 lei , desi pe site aparea ca este gratuit la comanda de 105 lei.
Cat despre mancare : 1. a sosit rece
2. am comandat 2 bucati piept pui la gratar (pentru 2 persoane) si am primit o singura bucata, iar pe bon scria 1.5 bucati ( a trebuit sa ne impartim portia)
3 salata de varza a fost de fapt farza taiata marunt (nimic altceva )
4 am avut in meniu 2 ciorbe -am fost sunat si intrebat daca dorim si paine,ardei , smantana ( nefiind incluse in pretul ciorbei , dar nici in meniu nu apar ca fiind separate ) iar pretul acestora fiind aproape de pretul ciorbei ceea ce denota o lipsa totala de transparenta.
Desi am mancat de cateva ori in restaurantul dvs de unde nu pot spune ca am plecat dezamagit ,in ceea ce priveste partea de livrare cu siguranta nu vom mai comanda.
Va multumim!